Hvis du skulle havne her …

… skal du vide at Ærlig Snak ikke længere bliver vedligeholdt. Du er naturligvis MEGET velkommen til at lytte til de par afsnit jeg nåede at producere, men siden har mit fokus flyttet sig. Jeg skal ikke afvise at jeg en dag genopliver det eller indimellem laver et enkelt afsnit hvis jeg møder et menneske der har noget særlig vigtigt at sige om ærlighed, men indtil da, ligger mit fokus andre steder.

Du kan læse mere om det fokus her: Uforklarbar

Og savner du min stemme i dit øre, kan du lytte til mit nye podcast her: Den ene side

I 2023 kom min bog om ærlighed, Hvem er du utro?, som podcast.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Hvis du skulle havne her …

  1. Henrik V Blunck skriver:

    Det er helt fair at skifte fokus, og vi kender det vist alle. Vi starter med én ide, og pludselig gør en masse eksterne påvirkninger, at vi lander et helt andet sted efterhånden som tiden går.

    Da jeg startede med at blogge var det også først én blog. Så kom der nye ideer, og en ny blog blev startet – og inden jeg så mig om, endte jeg med at have over et dusin forskellige temaer i hver sin retning. Så sætter jeg mig ned, og tænker ‘NU tager jeg fat, og samler det hele’, men kommer så også hurtigt i tanke om, hvor mange backlinks der er skabt gennem årene, og så fortsætter nogle blogs som videndatabaser, mens andre opdateres lejlighedsvis…

    Jeg er glad for, jeg ikke er den eneste som oplever denne spændende rejse forandrer mig – og genkender til fulde din livsrejse. Du er en kæmpe inspiration, Anja, så stor tommel-op herfra med ønsket om, at du får en rigtig god påske. 🙂

  2. Anja Lysholm skriver:

    Tak, i lige måde! Påsken er altid hyggelig – og i øvrigt en kærkommen lejlighed til at få kigget siden hjemmesider igennem og rydde lidt op. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *