002 Ærlig snak med Brad Blanton

Brad BlantonJeg har taget en ærlig snak med den amerikanske psykoterapeut og forfatter Brad Blanton. Lyt med her:

Download evt. mp3-filen her

Hvis du vil læse mere om Radical Honesty, så klik her.

Den omtalte video fra Brad stillede op til kongressen, kan du se her.

Dette indlæg blev udgivet i Podcast Episodes og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to 002 Ærlig snak med Brad Blanton

 1. Asger skriver:

  Helt ærligt…

  .. Så synes jeg dit interview med Brad Blanton virkede uprofessionelt og upoleret, og hvor var der en pinlig stemning da I skulle sige farvel til hinanden.. og hold da kæft hvor var det befriende!! Jeg lappede det i mig.. Din beslutning om bare at lægge interviewet ud som det havde været, uden at redigere mere end at trykke “start” og “stop” elsker jeg. Godt gået. Nogle vil ha’ podcasts hvor hvert sekund er pumpet med tempo og lydeffekter, jeg vil bare gerne høre noget interessant indhold. Det havde det her interview, virkelig, efter min mening, anyway.
  I december havde jeg selv snakken med et par venner omkring hudløs ærlighed. Og de var netop bange for konsekvenserne (det er jeg iøvrigt også for det meste selv!) – det her med at man muligvis ender alene og forladt hvis man begynder at fortælle ens venner at man har lyst til at ha’ sex med deres kærester, at man synes deres tøj er grimt eller at man er fuldstændig ligeglad med hvad de har lavet i deres juleferie, man vil meget hellere blære sig med de ting man selv har lavet. – Men jeg synes Brad B. havde en fed pointe: At ja, du mister sikkert en masse løse bekendtskaber, men du beholder dine rigtige venner. Og ender altså med en skare af mennesker som du ved du kan være dig selv overfor. Uh, vi ville kunne få det godt med os selv og vores medmennesker hvis vi turde gøre noget ved det 🙂

  Nå, men tak for et interessant interview. Selv er jeg ret utro hvad angår bloggere og podcasts- så det er ikke sikkert jeg får hørt hvad du kommer til at lave i fremtiden, men ærlig talt, så håber jeg andre gør. Jeg kunne nemlig godt trænge til noget opbakning i slaget om ærlighed, det kræver nemlig utroligt mod, men hold kæft hvor er det også oplivende!

  Keep it up. Jeg synes at du har gang i noget rigtig fedt – mange tak.

 2. Jacob Kjerumgaard skriver:

  Hej Anja!

  Super flot podcast! Glæder mig til at høre mere!

  Mange hilsner
  Jacob Kjerumggard
  HappinessFactory.dk – KjerumgaardGruppen.dk

 3. Anja Lysholm skriver:

  Tak skal I have, og Asger, for pokker … tak fordi du lige nåede at gøre mig helt vildt ked af det i starten af din kommentar. Jeg mener mit tak – jeg er ikke sarkastisk. Jeg øver mig rigtig meget ikke at tage kritik (alt for) personligt, og det var fedt lige at grine af min egen reaktion på det du skrev, som endda var en kritik jeg selv havde lagt op til i introen. Og jeg vil virkelig langt hellere høre folks ærlige mening, uanset om den gør ondt (hvilket er mit ansvar), end en eller anden poleret sandhed de brygger sammen for ikke at gøre mig ked af det.

  Jeg skal i øvrigt også lige være HELT ærlig og sige at der ER klippet i samtalen. Dog ikke der hvor det ødelagde mit selvbillede (altså det jeg gerne vil vise jer andre), men bare i starten og slutningen for at I trods alt ikke skulle bruge tid på at høre mig forklare Brad hvad det var jeg ville interviewe ham til, inden vi gik i gang, og høre os aftale at mailes ved og evt. mødes i København, så slutningen kan faktisk være klippet sammen til at lyde mere pinlig end den virkelig var. Og se, det følte jeg så lige trang til at forsvare – det er da interessant at tænke over. 😉

 4. Pingback: Jeg savner mod

 5. Pingback: Der er ikke penge nok – oh, really?

 6. Pingback: Hvem lyver du for? - Anja Lysholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *