001 Pilot-episode

En pilotepisode hvor jeg forklarer min ide med podcastet.

Hvis du har ideer, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder eller skrive til mig på anja@aerligsnak.dk

Dette indlæg blev udgivet i Podcast Episodes og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Responses to 001 Pilot-episode

  1. Henrik V Blunck skriver:

    Jeg fandt da lige dette podcast da jeg lavede en søgning efter dit navn ifm søgning efter materiale også om Hemi-Sync i iTunes. Så kom jeg da lige til at falde over dette podcast, og det måtte jeg da lige rose en gang i håbet om, der måske er dukket ekstra inspiration op til flere episoder.

    Som jeg vist har sagt før, har du jo dels en rigtig god stemme, som giver fantastisk ro, og man lytter virkelig mere opmærksomt, når stemmen er rigtig god. Jeg tænker, at sexologen bag Kærlighedskontrakten kunne være et godt bud på en du gerne vil interviewe – og ligeså mener jeg også, at ærlighed inden for det politiske område kunne være interessant. Her tænker jeg f.eks. Jan E Jørgensen fra V kunne være et godt bud på en mand, som har måtte betale en vis pris blandt sine kolleger for, at han lejlighedsvis har været meget ærlig – og direkte – omkring sine holdninger.

    God vind herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *